ВЪЗПОМЕНАТЕЛНА ТРЕНИРОВКА “БАЗА ИНДИЯ”

Posted on

Скъпи приятели, искаме да поканим всички на мемориалната тренировка “База Индия”, която ще се проведе в нашата зала с входна такса от 15лв на участник като 70% от входните такси ще бъдат дадени с благотворителна цел.
Накратко за самата тренировка: Това са 5 рунда от 27 лицеви опори, последвани от 12 набирания и 30м носене на човек – всичко това се изпълнява или с пълно бойно снаражение върху вас, или с бронежилетка (бронежилетката е 6кг за жени и 9кг за мъже и ще бъде осигурена на място) със срок за изпълнение 20мин.
За да спазим всички противоепидемиологични мерки, ще бъдете разделени по 3-ма души в хийт, работещи едновременно и отново за да спазим тези мерки, носенето няма да бъде на друг човек, а или на чувал с пясък, или на борцово чучело – те ще бъдат с различна тежест (мъже 60кг – 70кг и жени 30кг – 40кг). Отново за да пазим вас и всички останали около нас, ще има 3мин между хийтовете, в които да може оборудването да бъде почистено, дезинфекцирано и подготвено за следващия хийт.
Как ще стане записването, очаквайте повече подробности в следващите дни.
Публика няма да бъде допусната точно поради противоепидемиологичните мерки. За сметка на това, цялото събитие ще бъде излъчено на живо в страницата на залата. Очаквайте повече подробности много скоро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *